• Jouluruokailu 9.12.2017 Patraksessa

  Perinteinen jouluruokailu lauantaina 9.12.2017 klo 13.00 yhdistyksen jäsenille Ravintola Patraksessa.

  Ennakkoilmoittautuminen: jasen@phpotilastuki.com


  KREIKKALAINEN RAVINTOLA PATRAS

  HÄMEENKATU 16, 15110 LAHTI

  Lue lisää »
 • Jaana Vehviläisestä uusi puheenjohtaja

  Päijät-Hämeen Potilastuki ry:n syyskokouksessa 1.11.2017 Renkomäen HopLopissa käsiteltiin sääntömääräiset syyskokousasiat. Uudeksi Puheenjohtajaksi valittiin Jaana Vehviläinen. Jonna Märkjärvi siirtyy varapuheenjohtajaksi, Saija Sivén jatkaa rahastonhoitajana ja Susanna Kyyrö sihteerinä. Harri Satulamäki ja Kirsi Öster jatkavat hallituksen jäsenenä, uusia hallituksen jäseniä ovat Laura Heiskala, Kaisa Juutilainen ja Miia Pesonen.

  Lue lisää »
 • Lahjoitus yhdistykselle

  Päijät-Hämeen Potilastuki ry on saanut kesällä 2017 Reumasairaalan Muistelukirja ry:ltä 2400 euron lahjoituksen alueen lastenreumapotilaiden ja heidän omaistensa vertaistukitapahtumien järjestämisteen. Reumasairaalan muistelukirjaa on saatavilla prof. Markku Kaupilta Päijät-Hämeen keskussairaalan reumapoliklinikalta ja se löytyy myös Lahden ja Heinolan pääkirjastoista. Päijät-Hämeen Potilastuki ry on erittäin kiitollinen saamastaan lahjoituksesta!

  Lue lisää »
 • Päivä Tykkimäellä la 17.6.2017

  Päijät-Hämeen Potilastuki ry tarjoaa jäsenilleen Tykkimäki-päivän lauantaina 17.6.2017!

  Lähtö yhteisellä linja-autolla Lahden torilta, Marolankadun turistipysäkiltä klo 11:00. Paluulähtö Tykkimäeltä klo 20.00 (tarvittaessa linja-auto pysähtyy Nastolan kohdalla ennalta sovitulle pysäkille). Kuljetuksen lisäksi yhdistys tarjoaa lapsille ilmaiset rannekkeet ja aikuisille sisäänpääsyn huvipuistoon. Ilmoittautuminen 11.6 mennessä sähköpostiin info@phpotilastuki.com Ilmoitathan aikuisten lukumäärän ja onko lapset alle/yli 120cm, niin heille tulee oikeat rannekkeet. Ilmoita myös, tuletko kyytiin turistipysäkiltä vai Nastolasta. Jos Nastolasta on kyytiin tulijoita, sovimme paikan myöhemmin. Mukaan mahtuu 40 henkilöä.

  Tervetuloa viettämään hauskaa kesäpäivää Tykkimäelle!

Uutiset

UUTISET